איך מכינים קרפ בקלות ובמהירות

סרטון מצוין של קרין קורן שתלמד אתכם איך מכינים קרפ טעים תוך 10 דקות בלבד! מתכון קל, כיפי וטעים שהילדים בטוח יאהבו!

קרפ (Crepes) הוא מנה צרפתית קלאסית המורכבת מבצק דק שמזכיר את הפנקייק הצרפתי, והיא מכילה מגוון רחב של מילויים.

 

מתכון נוסף להכנת קרפ קלאסי

מצרכים:

  • 1 1/2 כוסות קמח לבן מנופה
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 1/2 כוסות חלב
  • 1/2 כף מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף תמצית וניל או קצת קליפת לימון טחונה (אופציונלי)
  • 3 כפות חמאה מומסת

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה, יש להקציף את הביצים הקלות. לאחר מכן, יש להוסיף את הקמח, החלב, המלח, הסוכר ותמצית הווניל או הקליפת לימון טחונה (אם משתמשים).
  2. לאחר הוספת כל המצרכים לקערה, יש להקציף את הבלילה היטב עד לקבלת בצק חלק וחלק. אם הבלילה יבשה מדי, ניתן להוסיף עוד חלב להרכבת הטקסטורה הנכונה.
  3. לאחר הכנת הבצק, יש להתאים מחבת אנטי-דביקה עם קוטר 20 ס"מ ולחמם את המחבת על אש בינונית.
  4. לאחר החמצת המחבת, יש לטפטף מעט מחבת בחמאה. יש לשפוך כף מלאה של הבצק במחבת ולהפעיל

 

סרטונים נוספים

כאבי גב ועמוד שדרה הם תופעה נפוצה הפוגעת באנשים מכל...
בניית בית פרטי היא חלום של רבים. זהו תהליך ארוך...
בסרטון המצורף תגלו 10 יעדים מיוחדים ומדהימים לחופשה בחו"ל. סרטון...
להוציא רישיון לגיר אוטומטי או ידני? בחירת סוג הרישיון לפי...
הסרטון הבא של "למטייל" ימליץ לכם על 5 יעדים לאלו...